ep imagen de amrest en la bolsa de madrid
EUROPA PRESS - Archivo

AmRest, propietari de marques de restauració com La Tagliatella i Sushi Shop, ha arribat a un acord amb Delivery Hero per a la transmissió de la seva participació en Glovo, que ascendeix a un 7,5% del capital social actual, per un import total conjunt de 76,15 milions d'euros, segons ha informat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 6,02€
  • -1,32%

L'operació està subjecta a la verificació de condicions habituals en aquesta mena de processos i al compliment dels corresponents requisits corporatius d'acord amb la normativa interna de Glovo.

Després que aquestes condicions i requisits quedin complerts, AmRest informarà el mercat de l'execució de l'operació. La companyia va registrar unes pèrdues de 162,3 milions d'euros durant el primer semestre d'enguany, marcat per la crisi sanitària de la Covid-19, enfront d'uns beneficis d'11 milions d'euros d'un any abans.

L'empresa va anunciar a principis de mes que va amortitzar parcialment el préstec sindicat que té amb els seus bancs finançadors mitjançant l'abonament al setembre de 2020 de la quantitat de 56,8 milions d'euros. AmRest va subratllar que "manté una sòlida posició financera per atendre amb suficiència els seus diferents compromisos financers".

Noticias relacionadas

contador