ep aperturarestaurante 5000burger kingeuropa
BURGER KING
5,82€
  • -0,17€
  • -2,84%

AmRest (-9%), el grup de restaurants que compta amb marques com La Tagliatella, Sushi Shop o Bacoa, ha signat un acord per desenvolupar la marca Burger King a Polònia, República Txeca, Eslovàquia, Romania i Bulgària, segons ha informat la companyia en un comunicat.

En concret, els restaurants Burger King han format part de la cartera d’AmRest des de 2007 i la companyia planeja aprofitar la seva "sòlida experiència" operant sota les marques comercials de Burger King amb l'objectiu d'expandir de manera significativa la cadena a la regió.

A l'actualitat, AmRest, que va debutar a la borsa espanyola fa unes setmanes, opera 40 restaurants Burger King a Polònia, 14 a la República Txeca, dues a Eslovàquia i un a Bulgària.

El president de Burger King a EMEA, David Shear, ha destacat que AmRest és un "gran operador que compta amb la combinació adequada d'experiència de mercat i coneixement de la marca per fer créixer Burger King en aquesta regió amb gran potencial".

"Aquest acord suposa una nova fita en la implementació de l'estratègia de creixement de Burger King per a la regió. Tenim una visió clara per al seu desenvolupament i estem molt satisfets per l'oportunitat que suposa per a AmRest", ha assegurat el president de la marca Burger King a AmRest, Alan Laughlin.

"Creiem fermament que el nostre compromís amb el creixement de la marca crearà un gran valor per al nostre client i als 'stakeholders' clau, així com contribuirà a enfortir el posicionament líder d’AmRest a la CE", ha subratllat Laughlin.

Noticias relacionadas

contador