ep recurso de amrest
EUROPA PRESS - Archivo

L'empresa multinacional de restaurants Amrest, que gestiona cadenes com La Tagliatella, cau amb força en borsa (-7%, 5,85 euros), després de les noves restriccions a Alemanya per frenar l'expansió del coronavirus.

  • 5,82€
  • -2,84%

El Govern d'Angela Merkel, després d'arribar a un acord amb els governs regionals, ha decretat el tancament de comerços no essencials, així com de col·legis i guarderies. Les restriccions imposades estaran en vigor fins al 10 de gener.

AmRest opera un total de 272 establiments en territori alemany, de manera que les restriccions suposen un nou problema per a la companyia, que s'ha vist molt afectada per la pandèmia. La companyia va registrar unes pèrdues de 162.300.000 d'euros durant el primer semestre d'aquest any, marcat per la crisi sanitària de la COVID-19, davant uns beneficis d'11 milions d'euros d'un any abans.

Per reforçar el seu balanç, el grup ha venut a Delivery Hero la seva participació en Glovo, que ascendeix a un 7,5% del capital social actual, per 76.150.000 d'euros. Així mateix, la companyia va realitzar recentment alguns ajustos a la seva cúpula, i va nomenar José Parés Gutiérrez com a nou president executiu del grup.

Noticias relacionadas

contador