ep amperadjudicacontratoperu
AMPER - Archivo
0,16€
  • 0,00€
  • 0,62%

Amper ha anunciat aquest dilluns que s'ha adjudicat un contracte a Perú per una suma que ascendeix als 10,2 milions de dòlars. Així ho ha comunicat el grup a través d'un fet rellevant enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Amper assegura que aquesta fita es troba dins del seu Pla Estratègic 2018-2020, després de signar aquest nou projecte a través de la seva filial al país llatinoamericà.

Amb aquest contracte, Amper afirma que segueix la seva consolidació de lideratge al sector de les tecnologies de seguretat penitenciària". El grup va ser notícia el passat 31 de gener després de vendre el seu negoci en el Pacífic Sud per 80 milions d'euros.

Amb aquest import econòmic, Amper podrà procedir a l'amortització total del deute financer no convertible derivada del contracte de finançament subscrit per la companyia amb entitats creditores el 13 d'abril del 2015.

Així mateix, la companyia ha destacat que aquesta injecció econòmica li servirà per iniciar l'execució immediata de la part més rellevant del creixement inorgànic compromès al pla estratègic per al període 2018-2020.

Setmanes abans, la companyia es feia amb una participació majoritària en Iberwave, Ingenio 3000 i Sensing, també en el marc del compliment del seu esmentat pla.

Noticias relacionadas

contador