ep sede de amper 20201123103721
AMPER - Archivo
0,09€
  • 0,00€
  • 2,61%

El Grup Amper ha adquirit la companyia aragonesa especialitzada en sistemes intel·ligents de monitorització d'infraestructures i elements a pressió TFS, que s'incorporarà a la seva nova vertical d'Indústria 4.0 dins de la seva unitat de negoci de Telecom IOT (internet de les coses), segons ha informat l'empresa en un comunicat.

Amper remarca que TFS, que compta amb projectes en 14 països, va iniciar la seva activitat el 2016 quan va patentar els primers sistemes intel·ligents de control d'incendis per a infraestructures industrials i civils, una solució que permet monitoritzar en temps real qualsevol sistema de pressió (fluids i gasos), digitalitzant els processos i generant tant dades d'operació com a possibles alarmes.

Així, indica que aquesta informació permet donar un "salt qualitatiu", mitjançant l'ús d'algoritmes que obren la porta a manteniments predictius. A més, mitjançant l'anàlisi de dades massives (big data) aplicat a la Indústria 4.0 és possible identificar problemes d'una forma "més comprensible" i obtenir idees que possibiliten la presa de millors decisions.

Així mateix, també apunta que en un desenvolupament conjunt del departament d'R+D+I d'Amper TFS ja s'està treballant en una evolució de la solució actual. Aquest nou sistema (Hèrcules) disposarà de comunicacions NB-IOT i la capacitat de monitoritzar pressions de fins a 1.000 bars. En aquesta línia, afegeix que Amper i TFS compten també amb plataformes i aplicacions 'ad hoc' que desenvolupen atenent a les necessitats i requeriments de cada client.

D'altra banda, Amper recorda que dins de la seva divisió de Telecom IOT compta amb una cartera de solucions per a 'smart metering, tracker i access', a més de desenvolupar ecosistemes per a la casa intel·ligent i per a la cuitat intel·ligent.

Noticias relacionadas

contador