• La companyia de Bezos realitza prensió en una àmplia gamma de temes que van des d’impostos, immigració, comerç i pagaments mòbils
amazon-veut-livrer-sur-la-lune-livraison-amazon-jeff-bezos-blue-origin

Amazon, que enfronta crítiques potencials després del seu pla de compra de Whole Foods Markets, va gastar 3,2 milions de dòlars durant el segon trimestre d'aquest any en servei de 'lobby', aquelles accions dirigides a influir davant l'administració. Un augment del 34% enfront dels 2,9 milions gastats durant els primers tres mesos de l'any, segons informa Reuters.

  • 186,21$
  • 0,81%

La companyia fundada per Jeff Bezos té des de fa molt de temps una presència a Washington, fent lobby a una àmplia gamma de temes que van des d’impostos, immigració, comerç i pagaments mòbils. Durant aquest període s'ha produït la compra de la cadena de supermercats Whole Foods per 13.700 milions de dòlars. Una notícia que va sacsejar la indústria del supermercat i, segons assenyala Reuters, ha provocat certa oposició al Capitoli, entre els sindicats i altres crítics d'Amazon.

La majoria dels experts antimonopoli consultats per Reuters esperen que la Comissió Federal de Comerç dels Estats Units aprovi la fusió. D'altra banda, el fundador d'Amazon Jeff Bezos va comprar The Washington Post el 2013, un diari que ha atret la ira pública de Donald Trump.

Amazon està en camí de gastar més de 12 milions aquest any en lobby. El 2016, la companyia de comerç en línia va gastar 11 milions d'euros en accions dirigides a influir davant l'administració. L'esforç de lobby de la companyia s'ha duplicat el 2015 en comparació amb anys anteriors. La companyia va gastar 9 milions aquest any en comparació amb 4,7 milions l'any anterior.

Noticias relacionadas

contador