ep amazon prime video 20220726134303
AMAZON PRIME

La subscripció amb anuncis de Netflix crea tendència. Amazon ha anunciat aquest divendres que començarà a introduir anuncis al seu servei de reproducció en continu Prime Video als Estats Units, Regne Unit, Canadà i Alemanya a principis del 2024. França, Itàlia, Espanya, Mèxic i Austràlia incorporaran els anuncis al servei a finals d'any.

  • 144,75$
  • -1,81%

La companyia ha justificat aquest moviment com una manera de "continuar invertint en continguts atractius" i d'"augmentar aquesta inversió durant un llarg període de temps". "El nostre objectiu és tenir un nombre significativament menor d'anuncis que la televisió lineal i altres proveïdors de televisió a reproducció en continu", assegura Amazon.

Cal assenyalar que els continguts d'esdeveniments en directe de l'empresa, com ara la retransmissió de Thursday Night Football, ja inclouen anuncis.

De la mateixa manera, la companyia fundada per Jeff Bezos ha anunciat que no faran canvis en el preu actual de la subscripció Prime el 2024 i que oferiran una nova opció sense anuncis per 2,99 dòlars al mes per als membres Prime dels Estats Units. Amazon ha indicat que més endavant es coneixeran les tarifes per a la resta de països.

Amazon també ha indicat que, "diverses setmanes abans" que s'introdueixin els anuncis a Prime Video, enviaran un correu electrònic als membres Prime amb informació sobre com inscriure's a l'opció sense anuncis, si així ho desitgen.

La introducció de la publicitat es produeix en un moment en què el major detallista en línia del món està immers en un programa de retallada de costos a tota l'empresa. També s'ha intensificat la competència entre els proveïdors de reproducció en continu, cosa que ha provocat pujades de preus i la introducció de nivells gratuïts o amb publicitat per guanyar o mantenir clients.

El maig passat, Netflix va donar a conèixer que 5 milions d'usuaris, una mica més d'una quarta part, estaven subscrits al pla amb anuncis de la companyia, una mica més barat que la resta de subscripcions. Tot i això, la companyia va eliminar el juliol aquesta opció per a nous usuaris als EUA i el Regne Unit i per a aquells que es reincorporessin a la plataforma en aquests territoris. La companyia va publicar més tard els resultats del segon trimestre, que van decebre profundament pel costat dels ingressos.

Noticias relacionadas

contador