• Amazon té dos centres logístics urbans a Madrid i Barcelona per lliuraments ultra-ràpides als seus clients 'Prime'
ep amazon centro logisticoillescas
AMAZON

Amazon té dos centres logístics urbans a Madrid i Barcelona per lliuraments ultra-ràpides als seus clients 'Prime'

  • 179,62$
  • 3,43%
El gegant del comerç electrònic segueix mostrant la seva ferma aposta per Espanya

En concret, aquesta estació logística, que té una superfície aproximada de més de 15.000 metres quadrats, suposarà la creació de prop de 80 llocs de treball directes a Espanya al llarg de l'any que ve i permetrà a empreses de transport, tant locals com regionals, lliurar els comandes realitzades per clients d'Amazon en encara menys temps.

D'altra banda, les empreses de transport que treballen amb la plataforma podran optimitzar els seus temps de lliurament gràcies a un programari avançat que els suggerirà rutes de lliurament i tindrà en compte diverses variables, com, per exemple, els límits de velocitat i els patrons de trànsit diaris.

El vicepresident d'Amazon Logistics per a la UE, John Tagawa, ha indicat que el centre d'Alcobendas "reforça la xarxa de distribució a Espanya". "Ens permet satisfer les necessitats de lliurament dels nostres clients i oferir un millor servei a totes les empreses que venen els seus productes. Així mateix, també ajuda a les empreses independents de paqueteria regionals a fer créixer els seus negocis, ja que els oferim solucions tecnològiques d'última generació perquè realitzin el lliurament de les comandes d'Amazon", ha assenyalat.

Per la seva banda, l'alcalde d'Alcobendas, Ignacio García de Vinuesa, s'ha congratulat que una "gran marca internacional" triï la seva ciutat per continuar la seva expansió. "La relació amb Amazon ha estat molt fàcil, i la seva confiança a Alcobendas HUB i en la borsa d'ocupació municipal, han impulsat que veïns de la ciutat hagin estat elegits durant els processos de selecció del personal necessari per a l'obertura d'aquest nou centre. només puc donar-los la benvinguda a aquesta gran ciutat i desitjar-los molt d'èxit", ha recalcat.

Les vendes internacionals realitzades per petites i mitjanes empreses espanyoles a Amazon Marketplace van superar els 200 milions d'euros el 2016 i han generat ocupació a més de 2.100 persones que s'encarreguen de gestionar les comandes de clients de tot el món.

FERM APOSTA PER ESPANYA

El gegant del comerç electrònic segueix mostrant la seva ferma aposta per Espanya, on compta amb una xarxa logística que inclou el centre logístic de San Fernando d'Henares (Madrid) i un centre a Castellbisbal (Barcelona) dedicat a Amazon Pantry. A més, la multinacional obrirà nous centres logístics al Prat (Barcelona), Martorell (Barcelona) i Getafe (Madrid) a la tardor d'aquest any, així com un altre a Illescas (Toledo) el 2018. A més, Amazon compta amb dos centres logístics urbans a Madrid i Barcelona per proporcionar lliuraments ultra-ràpides als seus clients 'Prime' en aquestes ciutats.

Amazon va anunciar fa uns mesos l'establiment d'estacions logístiques a Getafe (Madrid), Paterna (València) i Sevilla (Andalusia) per reforçar els serveis de distribució en benefici tant dels clients com de les empreses que venen a la plataforma. A més d'aquestes inversions a la seva xarxa logística europea situades a Espanya, va obrir les seves oficines corporatives a Espanya el 2012 i va triar Madrid per instal·lar-hi el seu 'Tech Hub' al Sud d'Europa. Al març, la companyia va anunciar que crearà 500 llocs de treball més fins al 2019 amb l'obertura del seu 'Seller Support Hub', ubicat a Barcelona, ​​així com l'obertura d'un nou centre d'investigació i desenvolupament centrat en 'Machine Learning' a Barcelona durant la primera meitat de 2018.

D'aquesta manera i sumant tots els llocs de treball fixos en els seus diferents negocis, Amazon ampliarà la seva plantilla a Espanya dels 1.000 empleats a més de 1.600 al final de 2017.

Noticias relacionadas

contador