ep amazon 20180502193601
AMAZON

Amazon crearà 1.600 llocs de treball fixos a Espanya aquest any, de manera que la plantilla de la companyia superarà els 3.200 empleats indefinits, el doble dels existents en finalitzar 2017, segons ha anunciat aquest dilluns la companyia.

  • 177,64$
  • -1,06%

Aquests nous llocs de treball oferiran oportunitats per a persones amb "tota mena d'experiència, formació i coneixements", des d’enginyers, desenvolupadors de programari i experts en intel·ligència artificial a aquells que busquen formar-se i progressar en la seva carrera professional, ha explicat.

L'empresa ha invertit més de 1.100 milions d'euros en les seves operacions a Espanya des de 2010

Els nous llocs de treball es crearan als centres logístics oberts a la tardor de 2017 al Prat de Llobregat i Martorells (Barcelona) i a Getafe (Madrid), així com a les noves oficines corporatives de la companyia a Madrid.

L'empresa ha invertit més de 1.100 milions d'euros en les seves operacions a Espanya des de 2010 i planeja seguir invertint al país.

A l'abril d'aquest any, Amazon va obrir a Barcelona el seu 'Seller Support Hub', un equip multilingüe dedicat a donar suport a petites empreses de França, Itàlia i Espanya que venen els seus productes a Amazon.

Durant les properes setmanes la companyia també obrirà a Barcelona un nou 'Tech Hub' focalitzat en la investigació i desenvolupament en Machine Learning, per al que preveu contractar, al llarg del temps, a més de 100 científics i enginyers de programari.

Noticias relacionadas

contador