iag todas aerolineas
© Alberto Sánchez

Amadeus (+3%) i IAG (+4%) es desmarquen com dos dels millors valors de l'IBEX 35 aquest dilluns. I ho fan entre millores de valoracions d'analistes i de previsions sobre la seva recuperació.

  • 59,20€
  • -0,47%

IAG

  • 2,05€
  • -0,39%

De primer, Amadeus. Els analistes de JP Morgan i Deutsche Bank han elevat el seu preu objectiu. La nord-americana l'ha situat als 72 euros, respecte als 70 euros previs, mantenint, a més, la seva recomanació de sobreponderar l'espanyola.

"La seva millora gradual de ingressos i Ebtida, a més d'una expectativa de millora dels viatges durant la segona meitat de l'any" són els arguments citats pel banc dels EUA per justificar aquesta pujada.

En el cas de Deutsche, els experts de l'entitat alemanya són una mica més escèptics i, tot i que pugen el preu objectiu d'Amadeus des dels 55 fins als 58 euros per acció, reiteren el consell de mantenir en afirmar que "encara és aviat per que s'enlairi "en borsa.

I de segon, IAG. El conglomerat de companyies aèries espera recolzar-se en les espanyoles perquè liderin la seva recuperació aquest any, segons les previsions publicades aquest mateix dilluns pel holding hispà-britànic. Concretament, la companyia aspira a anar guanyant velocitat de creuer i operar a un ritme del 45% durant el tercer trimestre respecte als nivells vistos el 2019. Per a la recta final de l'any, espera estar al 75% de la seva capacitat.

Noticias relacionadas

contador