• La companyia de reprografia va entrar en concurs de creditors
  • Torna després de ser admeses les seves accions a cotització després de les últimes ampliacions de capital
ep fotocopiadora reprografi service point

Service Point és la gran protagonista aquest dimarts en borsa en començar la sessió amb pujades al voltant del 30% en el seu retorn a la borsa gairebé tres anys després, després de ser suspesa al febrer del 2014. No obstant això, aquest ral·li en l'obertura s'ha moderat dràsticament fins a alces de prop del 10% a mitja sessió. En total, s'han negociat fins ara 777.000 títols, segons les dades de InfoBolsa, amb el que ja s'ha mogut entorn de l'1,5% del capital.

  • 0,57€
  • 0,00%

Després de la sortida del concurs, la companyia va engegar un pla de recuperació dels clients a Espanya, amb el que està en una etapa d'impuls del creixement orgànic de les vendes, segons recull Europa Press. En el primer semestre va aconseguir un benefici net de 247.000 euros, enfront dels 1,78 milions de l'any precedent.

La setmana passada la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) va anunciar que estimava necessari "cridar l'atenció dels inversors" sobre la informació de l'empresa, que segueix amb el seu pla de viabilitat. El regulador feia referència a la seva situació patrimonial, la continuïtat del seu negoci, la liquiditat i els riscos i incerteses, informa Europa Press.

Noticias relacionadas

contador