ep centro de datos de google
GOOGLE

Alphabet, matriu de Google, puja un 7% en la preobertura de Wall Street, que registra els moviments després del tancament de mercat, després de superar les previsions d'ingressos al primer trimestre. Els inversors havien recollit beneficis en el valor abans de conèixer els resultats del gegant tecnològic, ja que les seves accions han tancat la sessió regular amb caigudes del 3,3%.

  • 173,69$
  • 9,97%

El mercat havia anticipat que la crisi del coronavirus impactaria en les seves vendes per publicitat, però Alphabet ha publicat un augment del 13,3% dels seus ingressos trimestrals, fins a 41.160 milions de dòlars, xifra que ha superat en gairebé 1.000 milions el pronòstic del consens.

Els ingressos per publicitat, el seu principal negoci, que inclou Google i YouTube, han pujat aquest trimestre fins a 33.760 milions des de 30.590 milions durant el mateix període de l'any passat. "L'acompliment va ser sòlid durant els primers dos mesos del trimestre, però després, al març, experimentem una desacceleració significativa en els ingressos per publicitat", ha confirmat la directora financera d'Alphabet, Ruth Porat.

"Estem aguditzant el nostre enfocament en l'execució més eficient, mentre continuem invertint en les nostres oportunitats a llarg termini", ha afegit Porat. El benefici per acció (BPA) de 9,87 dòlars s'ha situat per sota dels 10,33 dòlars anticipats. El benefici net ha pujat fins a 6.836 milions de dòlars des de 6.657 milions durant el mateix període de l'any passat.

Per part seva, els ingressos del negoci de computació en el núvol han pujat fins a 2.777 milions des de 1825 milions de dòlars. I els Costos d'Adquisició de Trànsit (TAC per les seves sigles en anglès) han pujat fins a 7.452 milions de dòlars des de 6.860 milions.

Noticias relacionadas

contador