alphabet est a suivre a wall street

Les accions d'Alphabet, la matriu de Google, cauen aquest dimecres a prop d'un 8% després que la companyia organitzés un esdeveniment per presentar el darrer avenç en intel·ligència artificial, Bard, un servei de conversa experimental elaborat amb el seu model de llenguatge per a aplicacions de diàleg.

  • 158,28$
  • 1,28%

Tot i que Bard va ser anunciat a principis de setmana, ha estat aquest dimecres quan els inversors i usuaris de la companyia han pogut conèixer més de prop les habilitats d'aquesta eina, i després els títols de la companyia s'han tenyit de vermell.

"Bard cerca combinar l'amplitud del coneixement del món amb el poder, la intel·ligència i la creativitat dels nostres grans models de llenguatge. Es basa en informació de la web per proporcionar respostes fresques i d'alta qualitat. Bard pot ser una sortida per a la creativitat i una plataforma de llançament per a la curiositat, ajudant-te a explicar els nous descobriments del Telescopi Espacial James Webb de la NASA a un nen de 9 anys”, han assenyalat des de la companyia.

De moment, Alphabet ha obert l'accés a aquesta nova eina per als seus avaluadors de confiança, abans que estigui disponible per al públic "durant les properes setmanes".

"Combinarem els comentaris externs amb les nostres pròpies proves internes per assegurar-nos que les respostes de Bard assoleixin un alt nivell de qualitat, seguretat i solidesa en la informació del món real. Estem entusiasmats amb aquesta fase de prova per ajudar-nos a continuar aprenent i millorant la qualitat i la velocitat de Bard", han afegit.

A l'esdeveniment d'aquest dimecres s'hi han presentat també altres millores en intel·ligència artificial per a diversos productes de Google, incloent-hi Maps i Google Lens, que permet a les persones buscar imatges des de la càmera del telèfon.

"Amb Lens, volem connectar-te amb la informació del món, una imatge alhora. Ja pots fer servir Lens per buscar des de la teva càmera o fotos, directament des de la barra de cerca. Ara, presentem una actualització important per ajudar-lo a buscar el que hi ha a la pantalla del dispositiu mòbil", ha manifestat la companyia.

Noticias relacionadas

contador