ep archivo   planta de almirall
ALMIRALL - Archivo

"Final sòlid per al 2021 tant des de la perspectiva dels ingressos com del flux de caixa", destaquen els analistes de Deutsche Bank sobre Almirall. La companyia es guanya una millora de recomanació, de mantenir a comprar, i una pujada del preu objectiu, des dels 11 als 14 euros.

  • 9,20€
  • -0,92%

Com expliquen en un informe recent, el "més important, és que la guia de l'any fiscal 2022 ve (marginalment) menys desafiant del que havíem anticipat", amb un EBITDA d'entre 190 i 210 milions d'euros.

A més, s'inclou la confirmació que les dades de lebrikizumab es presentaran al primer semestre. "El cas d'Almirall s'ha tornat atractiu novament més ràpid del que esperàvem". "Si bé el producte per a l'acne Seysara segueix semblant una mica desafiat i els actius més nous tenen molt a demostrar a la llum de l'experiència anterior", afegeixen.

També destaquen que lebrikizumab no serà comercialment rellevant fins al 2024 "i el 2023 serà un altre any d'inversió que conduirà a marges plans". "La realitat és que el potencial de lebrikizumab continua sent el punt clau del cas d'inversió", diuen a Deutsche Bank.

Noticias relacionadas

contador