• Els assajos clínics a Europa continuaran com estava previst, ha dit la companyia
ep centroproduccionalmirallsant andreu
ALMIRALL

Els problemes d'Almirall als Estats Units, que l'han portat a retallar les seves estimacions de resultats per a l'any, segueixen tenint conseqüències. La companyia farmacèutica ha informat aquest divendres que ha revisat el pipeline d’R + D i, com a resultats, ha decidit cessar les seves activitats de recerca dels programes P3058 (onicomicosi) i P3073 (psoriasi en les ungles) als Estats Units, on els dos havien iniciat recentment els estudis clínics de fase III.

  • 8,48€
  • -1,05%

"Tot i que l'anàlisi detallada de totes les dades dels dos productes no complia amb els nostres criteris per al seu desenvolupament als EUA, els assajos clínics a Europa continuaran com estaven previstos i els resultats de la fase III s'esperen durant els propers 6 mesos per psoriasi en les ungles i al final de 2018 per onicomicosi", assenyala la companyia en una nota enviada a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Els dos programes procedeixen de l'adquisició de PoliGroup al febrer de 2016.

Almirall ha afegit que segueix tenint un fort compromís en R + D i que això "garantirà l'èxit de futurs programes en la salut de la pell".

Noticias relacionadas

contador