ep edifici logo almirall recurs
ALMIRALL - Archivo

Almirall ha anunciat aquest divendres el nomenament de doctor Karl Ziegelbauer com a nou director científic de la companyia a partir de el 7 de juliol de 2021.

  • 8,13€
  • -0,85%

El doctor Ziegelbauer s'incorpora a Almirall procedent de Bayer Pharmaceuticals, on fins ara ocupava el càrrec de vicepresident sènior i responsable d'Innovació Oberta i Tecnologies Digitals. "El nou CSO d'Almirall és un líder reconegut en la indústria i compta amb tres dècades d'experiència en rols de lideratge al camp de descobriment de fàrmacs en mercats internacionals com Alemanya, Japó i els Estats Units", ha dit Almirall en una nota.

Ziegelbauer ha desenvolupat la major part de la seva carrera en Bayer Pharmaceuticals, on ha assumit llocs de creixent responsabilitat i ocupat el càrrec de vicepresident sènior en diversos camps d'investigació mèdica. Compta amb experiència en àrees terapèutiques com l'oncologia, les malalties cardiovasculars, els medicaments antiinfecciosos i la immunologia/inflamació.

En el seu nou càrrec a Almirall, el doctor Ziegelbauer reportarà directament a Gianfranco Nazzi, conseller delegat (CEO) de la companyia, i serà també membre de l'Comitè de Direcció. El nou director científic serà responsable de crear associacions estratègiques i desenvolupar i ampliar el pipeline d'Almirall en Dermatologia Mèdica.

Noticias relacionadas

contador