ep archivo   planta de almirall
ALMIRALL - Archivo

Els experts de Bankinter han elevat el preu objectiu d'Almirall fins als 15 euros des dels 13,60 euros previs, reiterant el seu consell de comprar, després que la companyia es disparés durant la passada jornada un 8% després de publicar els seus resultats del primer trimestre. El valor cotitza actualment als 13,9 euros.

  • 8,58€
  • 1,36%

Des del banc parlen de "sorpresa positiva" en els comptes dels primers tres mesos de l'any d'Almirall, que van batre el que esperava el consens. A més, van mostrar una recuperació en el negoci core (o recurrent), amb creixements de vendes del 5%, majors marges d'explotació, "forta" generació de cash flow lliure, menor endeutament i, "el més important", que en tan sols un trimestre s'aconsegueix el 36% de l'EBIT marcat com a objectiu per 2021.

Tot això ha portat Bankinter a elevar el preu i també les estimacions. Així, la seva previsió EBITDA core per 2021 passa a 215 milions davant els anteriors 197 milions atès que creu que els resultats de l'any superessin les guies.

Aquests analistes parlen també de "l'estratègia encertada" d'Almirall. Així, després d'un 2020 que qualifiquen de període de transició marcat per la caiguda d'ingressos per fites d'AstraZeneca, menors vendes derma a causa de la Covid-19, competència de diversos genèrics i una reducció en els marges d'explotació, "les perspectives dels quals són atractives".

Noticias relacionadas

contador