ep el consejero delegado y presidente de almirall carlos gallardo este viernes en la junta general
DAVID ZORRAKINO - EUROPA PRESS

Almirall ha iniciat una col·laboració de recerca amb el Centre de Regulació Genòmica (CRG), institut internacional de recerca biomèdica d'excel·lència. L'objectiu de l'associació és desenvolupar i caracteritzar nous models preclínics que ajudaran a identificar tractaments nous per al càncer de pell no melanoma (CPNM).

  • 8,39€
  • 0,30%

El CPNM representa la majoria dels casos de càncer i la prevalença està augmentant constantment. Mitjançant aquesta col·laboració, liderada pels investigadors d'Almirall el Dr. Amadeu Gavaldà i la Dra. Cristina Gutiérrez, el coneixement de la companyia en dermatologia mèdica es combinarà amb l'experiència de Luciano Di Croce (líder del grup CRG i Professor de Recerca ICREA) i el seu equip. Els dos establiran models experimentals que permetin la identificació i/o validació de nous enfocaments terapèutics i l'avaluació de nous fàrmacs per a aquestes malalties.

Aquesta nova col·laboració en investigació neix en el marc de la darrera convocatòria d'AlmirallShare, la plataforma d'innovació oberta de la companyia dedicada a descobrir teràpies innovadores per a malalties de la pell. Aquesta plataforma es va posar en marxa el 2017 per facilitar les col·laboracions en investigació dermatològica i accelerar el desenvolupament de nous tractaments per a malalties de la pell. La col·laboració amb el CRG se suma a les vuit associacions establertes que es basen en models, dianes i noves teràpies per a malalties dermatològiques com la hidradenitis supurativa.

Noticias relacionadas

contador