• Newgard Development planeja construir 2.000 apartaments per a la nova marca
Oficinas de Airbnb

El projecte s'iniciaria l'any que ve segons informa Financial Times. Es tractaria d'un complex de més de 300 apartaments a Kissimmee (Florida) que serà propietat de la immobiliària Newgard Development Group sota una nova marca, "Niido powered by Airbnb".

La intenció d'Airbnb per als nous apartaments és que estiguin llogats per llogaters fixos. No obstant això, els que entrin a viure als nous pisos de la plataforma de lloguer tindran la possibilitat de rellogar-los a través d'Airbnb fins a 180 dies a l'any. De dur a terme aquesta possibilitat, el 25% dels ingressos anirien a la immobiliària, el 3% a Airbnb i la resta per l'inquilí principal.

Newgard Development planeja construir 2.000 apartaments per a la nova marca

Des d’Airbnb han assegurat que tenen previstos diversos projectes similars a llarg termini. A més, Newgard Development planeja construir 2.000 apartaments per a la nova marca de Airbnb durant els propers dos anys.

L'associació amb Newgard Development Group significa la primera vegada que la plataforma de lloguer amb seu a San Francisco treballa amb un desenvolupador immobiliari. A més, amb el projecte Airbnb s'expandeix més enllà de la reserva d'allotjaments, el seu servei bàsic que ha aconseguit competir amb els operadors hotelers en ciutats de tot el món.

El director executiu de Newgard Development, Harvey Hernández, va dir que la seva companyia està treballant amb Airbnb "per seleccionar els barris adequats i els dissenys correctes" per cinc complexos d'apartaments.

Noticias relacionadas

contador