• Aena puja en borsa un 1,15% després de la recomanació
ep jaime garcia-legaz 20170704162604
EUROPA PRESS

Els analistes de Deutsche Bank han modificat la percepció d'Aena i han considerat pujar-ne el preu objectiu de l'acció. L'entitat bancària ha situat el preu objectiu dels títols de la aeroportuària espanyola als 170 euros.

  • 171,60€
  • -2,28%

La nova recomanació dels analistes de Deutsche Bank ha propiciat que Aena sigui un dels millors valors de l'IBEX, ja que durant la sessió d'aquest dijous, l'aeroportuària espanyola puja un 1,15% i el preu de l'acció ascendeix als 179 euros. L'entitat bancària, durant l'última revisió de 2017, li va posar un preu objectiu de 146 euros. En aquest informe l'ha elevat fins als 170 euros.

Deutsche Bank creu que el bon moment de les aerolínies beneficiarà Aena

A més, Deutsche Bank ha reconsiderat la posició que han de tenir els inversors amb les accions d'Aena en cartera. A l'informe d'aquest dijous recomanen mantenir-la en cartera, en lloc de vendre-la com aconsellaven anteriorment.

"Els plans de capacitat de les aerolínies indiquen un fort creixement econòmic de cara a 2018 per la qual cosa Aena es beneficiarà de l'estirada de les companyies", assenyalen des de Deutsche Bank. Al seu torn, els analistes també han recalculat les previsions del percentatge de beneficis que es distribueix com a dividends i l'han elevat al 75% enfront del 60% estimat.

No obstant això, AENA no ha estat l'única empresa aeroportuària que ha estat valorada positivament per Deutsche Bank. Els analistes han pujat el preu objectiu d’Airports de París fins als 181 euros -durant la sessió de dimecres les seves accions van arribar als 162 euros- i de Fraport AG que l'eleva fins als 94,50, davant els 95,54 que cotitza durant dijous.

Noticias relacionadas

contador