ep maurici lucena nuevo presidenteaena
EUROPA PRESS

Aena és el millor valor de l'IBEX aquest divendres (+2%). La gestora aeroportuària celebra al parquet l'aposta de Credit Suisse, que ha elevat la seva recomanació de 'neutral' a 'sobreponderar', encara que n’ha retallat el preu objectiu des dels 181 euros als 167 euros (que atorga, però, un potencial alcista del 17,4%).

  • 178,90€
  • 0,28%

Credit Suisse destaca els "sòlids dades de trànsit aeri" de la gestora, que aquest any acumula unes pèrdues del 13%.

La companyia eleva la recomanació a sobreponderar i rebaixa el preu objectiu de la gestora

La companyia preveu un recorregut alcista del 3,9% per a l’EBIT d'Aena el 2019, impulsant per un creixement previst dels seus volums (+4,6%) per 2019, per la qual cosa en definitiva "creiem que el negoci de la companyia pot ser un sòlid generador d'efectiu". A més, Credit Suisse li atorga un potencial alcista del 5,3% en el dividend d'Aena.

Credit Suisse destaca el creixement del trànsit aeri d'Aena (4,6%) que preveuen per 2019 i hauria d'estar per sobre del consens del mercat. Per tant, preveuen que la gestora registri uns ingressos per 2019 d'uns 98 milions d'euros per sobre del que esperava el consens de 'Reuters', a més d'un EBIT de 2,1 milions d'euros (un 3,9% per sobre de les expectatives).

Amb tot, la companyia queda expectant del Pla Estratègic d'Aena que es presentarà el proper 10 d'octubre, a més dels resultats del tercer trimestre del 2018 de la gestora, que veuran la llum el 31 d'octubre. Com majors amenaces de la companyia destaca la "debilitat macro i la interferència del Govern".

Noticias relacionadas

contador