ep aedas homes 20180228162703
AEDAS HOMES

Aedas Homes preveu ingressar aproximadament 71 milions d'euros després de la venda d'unes 500 habitatges a fons gestionats per Ares Management Corporation, segons ha informat la companyia aquest divendres a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 18,74€
  • -0,32%

En concret, Aedas Homes i Ares han subscrit un protocol d'intencions (MoU), que suposa augmentar en un 20% el nombre d'habitatges previstos per llançar al mercat aquest any, d'acord amb el pla de negoci de la companyia.

Del total d'habitatges, destinats al lloguer, 200 es lliuraran el 2021 i les 300 restants, el 2022. D'aquesta manera, la companyia anticipa els ingressos associats a aquests projectes que se sumaran als llançaments de 2019, amb l'impacte positiu en la generació de fluxos de caixa i, per tant, "afavorint la creació de valor per a l'accionista".

En tractar de promocions destinades al lloguer, segons explica la companyia, no competiran amb els projectes residencials de la promotora dirigits a la venda per ser mercats diferents, cosa que permetrà que puguin desenvolupar-se de forma simultània sense entrar en competència directa unes amb les altres.

Amb aquests 500 habitatges posats al mercat al llarg de 2019, situats a Torrejón de Ardoz, Alcalá de Henares y El Cañaveral, Aedas Homes podria acabar l'any amb més de 3.000 unitats llançades enfront de les 2.580 inicialment previstes per a aquest exercici.

La primera de les transaccions contemplades al MoU ha estat la venda a Dalantia Investments, societat d'Ares Management Corporation, d'un edifici sobre plànol que compta amb un total de 103 habitatges, destinats al lloguer, promogut a la parcel·la R-12 Los Fresnos, a Torrejón de Ardoz (Madrid).

Noticias relacionadas

contador