ep david martinez ceo de aedas homes en una imagen de archivo
AEDAS HOMES - Archivo

Aedas Homes ha signat l'extensió del préstec sindicat per import de 150 milions d'euros fins a 2022, amb les mateixes entitats financeres i en similars condicions a les acordades el 2018.

  • 18,40€
  • 1,77%

El nou préstec té un termini de durada de fins a 2 anys a discreció de la companyia, la qual cosa brinda a Aedas Homes un marge de maniobra adequat, segons ha assenyalat l'empresa. L'extensió d'aquest finançament sindicat, que venç el mes vinent d'agost, estava molt avançada abans de la declaració de l'estat d'alarma, però a causa de la crisi sanitària no s'havia pogut formalitzar fins ara.

FORTALESA DE LA SITUACIÓ FINANCERA

"La gran visibilitat del pla de negoci de la companyia, amb una cartera de vendes de més 3.000 unitats que es lliuraran aquests pròxims anys, i que ens assegura uns ingressos de gairebé 1.000 milions, ens proporciona una gran estabilitat i confiança. Així ha estat reconegut per les entitats bancàries amb la renovació del finançament corporatiu en unes condicions molt competitives”, explica David Martínez, CEO d'Aedas Homes.

L'operació ha estat liderada per Citibank i Deutsche Bank com a coordinadors, i hi han participat Goldman Sachs, Liberbank i EBN.

Noticias relacionadas

contador