ep vivienda de aedas homes
AEDAS HOMES

Aedas Homes ha creat un portal de cerca i comercialització dels seus actius terciaris. Amb el nom de 'Locales de Obra Nueva Aedas Homes', la companyia ha activat aquest cercador propi com un aparador en temps real de tot el seu producte terciari.

  • 18,90€
  • -1,56%

L'empresa ha desenvolupat aquest cercador pensant tant en el client final com en perfils inversors, que podran accedir a tota l'oferta terciària de la promotora de manera fàcil, ràpida i intuïtiva.

Ofereix actualment més de 100 actius terciaris de molt diverses tipologies i superfícies (des de menys de 50 a més de 200 m2) a diferents localitzacions de la geografia espanyola situats a les promocions de la companyia.

Immobles que es reparteixen a les seves sis Direccions Territorials (Centre; Catalunya i Aragó; Llevant i Balears; Andalusia i Canàries; Costa del Sol; i Nord) i en desenes de municipis com Alacant, Badalona, Barberà del Vallès, Bormuixos, Cambrils, Cornellà de Llobregat, Dues Germanes, Granada, L'Hospitalet de Llobregat, Palma, Pamplona, Sabadell, Sant Adrià de Besòs, Sevilla, Terrassa, Torrejón d'Ardoz, València, Villanueva del Pardillo i Saragossa.

"Amb aquest portal volem facilitar la recerca dels locals comercials que la promotora té a la venda a les seves promocions residencials a tot Espanya. Hem dissenyat una plataforma que aporta informació detallada de tots els immobles disponibles com la ubicació exacta i plànols, superfície, preus i característiques especials de cada actiu", explica Pablo Rodríguez-Losada, Director Comercial i de Màrqueting d'Aedas Homes.

"Hem dotat aquest portal de la màxima usabilitat per facilitar la cerca als interessats en tot el que està disponioble", remarca.

"El cercador d'immobles terciaris d'Aedas Homes mostra tant locals acabats com en fase de construcció, cosa que permet en el segon cas una valoració primerenca d'aquests actius i dona la possibilitat als operadors específics que estudiïn la seva implantació, valorant fins i tot combinacions de locals contigus per a un mateix negoci", destaca.

contador