adveo

Adveo (+5%) puja amb força aquest dimarts al Mercat Continu. La companyia celebra al parquet el tancament d'un acord amb un inversor que assegurarà el seu refinançament. Així ho ha assegurat la pròpia companyia a través d'un comunicat enviat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 0,49€
  • 0,00%

"El consell d'administració d’Adveo, en coordinació amb la banca signant del finançament sindicat, ha acceptat signar un acord d'exclusivitat amb una de les principals empreses mundials d'inversió, que suposarà l'entrada de 33 milions d'euros de liquiditat immediata", ha anunciat la companyia.

Un inversor internacional injectarà 33 milions d'euros a la companyia

L'oferta suposa, a més, la modificació dels termes del finançament bancari actual, la materialització dotarà Adveo de liquiditat suficient per recuperar els seus nivells "òptims" d'activitat i fer realitat el Pla Estratègic 2017-2020.

Amb l'acceptació d'aquesta oferta s'inicia un procés de documentació i autoritzacions que s'estendrà fins al pròxim 27 de juliol, data en la qual se celebrarà una junta extraordinària perquè els accionistes aprovin els termes de l'operació.

L'acord implicarà la reorganització del deute existent i la creació d'una nova societat de la qual Adveo Group International posseiria el 100% del capital així com el deute de 91,4 milions d'euros.

Per la seva banda, la nova societat operativa inclourà totes les filials i actius immobiliaris (els actius immobiliaris disponibles per a la venda estan valorats en uns 40 milions d'euros) més els nous fons de 33 milions d'euros. Aquesta nova societat tindria en el seu passiu l'actual tram de deute sènior, 68,3 milions d'euros, amb dos trams d'amortització a 4,5 i 5 anys.

Pel que fa a les condicions del nou finançament de 33 milions d'euros, es tractaria d'un préstec super sènior, és a dir, amb millors garanties, amb venciment a 3 anys i amortització 'bullet'.

Noticias relacionadas

contador