adidas tienda
225,90€
  • 5,90€
  • 2,68%

Adidas té previst tancar les fàbriques d'alta tecnologia a Alemanya i els EUA en les quals els seus treballadors eren robots i que va llançar per apropar la producció als clients. Segons ha informat la companyia aquest dilluns, ara té la intenció de desplegar part de la tecnologia a Àsia, ja que creu que serà "més econòmic i flexible".

Les fàbriques d'Adidas van ser part d'una campanya per satisfer la demanda d'un lliurament més ràpid als seus principals mercats i per contrarestar l'augment dels salaris a Àsia i els majors costos d'enviament. No obstant això, la fabricant alemanya de productes esportius no ha donat detalls del motiu pel qual tancarà aquestes instal·lacions, que han resultat costoses i amb una tecnologia difícil d'estendre a diferents productes.

Segons informa Reuters, el cap d'operacions globals d'Adidas, Martin Shankland, ha dit que les fàbriques havien ajudat a la companyia a millorar la seva experiència en fabricació innovadora, però que aplicar el que havia après amb els seus proveïdors seria "més flexible i econòmic" . Adidas va començar la producció de sabates per part de robots en el seu "Speedfactory" a la ciutat meridional d'Ansbach, a prop de la seva seu bavaresa el 2016 i va obrir-ne una altra a prop d'Atlanta el 2017.

Ara, Adidas ha anunciat que la producció en les dues fàbriques se suspendria com a molt tard l'abril de 2020, ja que se centra en l'ús de les tecnologies pioneres per produir sabates en dos dels seus proveïdors a Àsia.

Noticias relacionadas

contador