adidas-attend-des-ventes-stables-en-europe-au-2e-trimestre
227,90€
  • 4,10€
  • 1,83%

Adidas cau més d'un 1% després de decebre amb els seus resultats i malgrat ratificar les seves previsions per la resta de 2019. Amb tot, la fabricant de roba esportiva ha estat protagonitzant un ral·li durant les últimes setmanes cosa que tècnicament es pot entendre com una lleu correcció del valor.

L'alemanya pateix també al parquet després que una de les seves rivals, Puma, elevés les seves vendes i beneficis als seus últims resultats.

Malgrat tot, Adidas ha elevat un 4% les seves vendes durant el segon trimestre de l'any fins als 5.510 milions d'euros, lleument per sota dels 5.540 milions projectats pel consens d'analistes.

"Anem a veure un repunt de vendes durant el tercer i quart trimestre de l'any per la qual cosa estem molt satisfets", ha afirmat Kasper Rorsted, CEO d'Adidas en paraules a la CNBC.

Adidas ja va avisar el març que els seus problemes amb la cadena de subministrament, especialment a Amèrica del Nord, lastrarían els seus comptes a la primera meitat de l'any.

Amb tot, l'alemanya s'encomana durant el segon semestre de 2019. Una altra de les seves marques, Reebok, ha elevat un 3% les seves vendes gràcies a la popularitat recent de l'estil retro. "És clar que estem molt contents amb Reebok, però hem de veure si aconsegueix sostenir aquest creixement", apunta Rorsted.

La guerra de divises, un altre maldecap per a Adidas. "Pel seu lloc que ens preocupa, sobretot per la potencial debilitat del iuan", reconeix Rorsted en ser preguntat sobre aquest conflicte entre la Xina i els EUA.

contador