adidas zapatillas

El fabricant alemany de calçat i roba esportiva Adidas va obtenir un benefici net atribuïble de 1.594 milions d'euros durant els nou primers mesos de 2018, xifra representa una millora del 40% en comparació amb el seu resultat del mateix període de l'exercici anterior. La companyia ha millorat la seva guidance de beneficis per a 2018 gràcies al fort acompliment financer durant els primers nou mesos de l'any. No obstant això, ha reduït el seu objectiu d'ingressos a causa d'un creixement més feble del que s'esperava a Europa occidental.

Mentre que Adidas ha restat quota de mercat al seu major rival, Nike, a Amèrica del Nord, la companyia nord-americana ha anat guanyant terreny a Europa, Orient Mitjà i Àfrica, on les seves vendes es van incrementar un 9% durant els tres mesos que van finalitzar l'agost.

El director executiu d'Adidas, Kasper Rorsted, ha assenyalat aquest dimecres a CNBC que la companyia ha tingut un "trimestre estel·lar" i que veurà un any estel·lar.

"Tot i que estem invertint més que mai en la nostra empresa i en la gestió de les inversions, tindrem el marge més alt de la història de l'empresa, que és del 10,8% a finals d'any, de manera que estem molt contents amb la gestió global del nostre negoci, en particular als EUA, a Àsia i en línia", ha dit a l'espai 'Squawk Box Europe', de CNBC.

Adidas ja havia advertit que les vendes a Europa occidental probablement es mantindrien estables durant la segona meitat de l'any després que la companyia no es concentrés prou en el llançament de més productes.

Noticias relacionadas

contador