• ...i va obtenir un benefici de 1.430 milions d'euros
  • Amèrica del Nord, la Xina i el comerç electrònic són els tres pilars d'aquest resultat
adidas tienda

Adidas Group ha presentat els seus comptes aquest dimecres. I ho ha celebrat a la borsa. La marca esportiva alemanya va obtenir 1.430 milions d'euros de benefici net el 2017, una xifra que suposa un 32% més que el 2016. Encara que en aquest aspecte destaquen les seves vendes. La companyia va obtenir una facturació rècord de 21.200 milions d'euros, un 15% més que durant l'exercici anterior. Amb aquestes dades, la seva cotització al DAX 30 alemany repunta a prop d'un 9% durant aquesta jornada.

Un creixement liderat per la seva marca pròpia, que ha crescut un 18% les seves vendes, davant del creixement del 4% de Reebok. "Les nostres àrees de creixement estratègiques, Amèrica del Nord i la Xina, i el comerç electrònic van ser els principals impulsos del nostre èxit", va afirmar el conseller delegat d'Adidas, Kasper Rorsted. "2018 és una peça clau en el nostre camí d'assolir els objectius de 2020. Esperem un augment del benefici que ens ajudi a revisar les nostres previsions a llarg termini", afegia.

Les vendes conjuntes de les dues línies de productes van augmentar en totes les regions, destacant-ne la Xina i Amèrica del Nord amb un creixement en vendes del 29% i 27% respectivament. Les vendes a Europa Occidental van créixer un 13%, mentre que a Amèrica Llatina l'augment va ser del 12%. La Xina i Amèrica del Nord es converteixen d'aquesta manera en els dos mercats més importants per a la companyia, sent-ne el primer i el major objectiu de la marca per al seu pla de desenvolupament futur, amb la previsió d'obertura de 3.000 noves botigues per a 2020, i amb l'horitzó del Mundial de Rússia en només 4 mesos.

Noticias relacionadas

contador