ep presidenteacs florentino perez ante la ultima juntaaccionistas
ACS

ACS (+1,77%) i la nord-americana Fluor s'han adjudicat de manera conjunta la "construcció i explotació en règim de concessió del pont atirantat més llarg d'Amèrica del Nord amb una inversió superior als 2.600 milions d'euros", segons un fet rellevant enviat per la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

ACS

  • 37,82€
  • 0,32%

El pont en qüestió connectarà les ciutats de Detroit (EUA) i Windsor (Canadà), així com els passos fronterers associats a la construcció.

La constructora construirà i mantindrà un pont que connectarà Estats Units i Canadà

El contracte està valorat en més de 2.600 milions d'euros. El pas fronterer entre Windsor i Detroit és un dels més concorreguts d'Amèrica del Nord i és de vital importància per a l'economia i la indústria dels dos països, especialment per al sector de l'automòbil.

El nou projecte proporcionarà una altra via alternativa: el transport de béns i persones entre els Estats Units i Canadà i així es descongestionarà les rutes existents i afavorirà el creixement de les relacions comercials entre els dos països.

El tancament comercial (signatura del contracte de concessió) i el tancament financer estan previstos per al tercer trimestre de 2018.

Noticias relacionadas

contador