ep el presidente de acs florentino perez
ACS

ACS repartirà un dividend a compte mitjançant el pagament en efectiu d'un import provisional de 0,447 euros bruts per acció o mitjançant el lliurament d'un determinat nombre de noves accions gratuïtes en funció de les que ja es tinguin.

ACS

  • 38,02€
  • -0,68%

El grup que presideix Florentino Pérez repartirà així als accionistes una remuneració similar a la del passat any, quan el divident va ascendir a 0,444 euros i mitjançant scrip dividend, sistema pel qual dona la possibilitat a triar entre cobrar el dividend en efectiu, en accions o en una combinació d'ambdues alternatives.

ACS tradicionalment paga als mesos de febrer o març un dividend a compte dels resultats de l'any anterior, al qual després suma un pagament complementari al juliol. L'últim dividend, de 0,160 euros, el va repartir el 6 de juliol de 2020.

Aquest any, el calendari del procés de scrip dividend iniciat pel grup aquest dilluns planteja el pagament del dividend el proper 9 de febrer als que optin per l'efectiu, mentre que el 25 de febrer serà la data en què comencin a negociar-se les noves accions dels que hagin escollit aquesta altra opció.

Per cobrir el pagament en accions, el grup de construcció i concessions farà una ampliació de capital per un màxim de 143 milions d'euros, determinant el nombre d'accions que emetrà amb el valor de mercat d'aquestes accions durant els dies previs a la seva execució.

contador