ep junta general de accionistas de acs de 2020 celebrada de forma telematica
ACS

ACS repartirà un dividend a compte mitjançant el pagament de 0,452 euros bruts per acció o mitjançant el lliurament d'un nombre d'accions noves de forma gratuïta depenent de les quals ja tinguin en possessió.

ACS

  • 28,37€
  • 0,18%

El grup que presideix Florentino Pérez repartirà d'aquesta forma als accionistes una remuneració superior a la de l'any passat, quan va arribar als 0,444 euros i mitjançant 'scrip dividend', sistema pel qual es dona a triar entre cobrar el dividend en efectiu, en accions o en una combinació d'ambdues.

ACS tradicionalment ha abonat els dividends als mesos de febrer o març a compte dels resultats de l'any anterior, a què després suma un complement al mes de juliol. L'últim, de 0,160 euros, va ser repartit el 6 de juliol de 2020.

Aquest any, el calendari del procés de scrip dividend iniciat pel grup aquest dilluns planteja el pagament del dividend el proper 9 de febrer als que optin per l'efectiu, mentre que el 25 de febrer serà la data en què comencin a negociar-se les noves accions dels que hagin escollit aquesta altra opció.

Per cobrir el pagament en accions, el grup de construcció i concessions durà a terme una ampliació de capital per un màxim de 143 milions d'euros, amb un màxim d'accions a emetre de 4,93 milions de títols.

Noticias relacionadas

contador