ep archivo   el presidente de acs florentino perez 20210331195204
ACS - Archivo

ACS ha caigut en borsa (ha estat el valor més baixista de l'IBEX, amb descensos del 1,22%), després de presentar uns resultats del primer trimestre "més febles del que s'esperava en Vendes i EBITDA (per la reclassificació de Serveis Industrials), encara que millors en benefici net", segons els analistes de Bankinter, que aconsellen comprar el valor, amb un preu objectiu de 34,10 euros.

ACS

  • 38,36€
  • -0,31%

"Els resultats, tot i que són complexos d'interpretar per la reclassificació de negocis, presenten un patró positiu de cert començament de la recuperació de l'activitat (encara queda camí per recórrer per recuperar plenament els nivells previs a la pandèmia)", afegeixen aquests experts.

"Una de les claus a futur de la valor segueix sent la potencial inversió en la italiana Autostrade. En aquest sentit, ACS va assenyalar durant la conferència de resultats que caldrà esperar la junta d'Atlantia (principal accionista d'Autostrade) a finals de mes per veure nous passos a seguir en el procés, i que en tot cas si aquesta compra no tirés endavant hi ha altres oportunitats atractives d'inversió", conclouen.

ACS va guanyar 195 milions d'euros durant el primer trimestre, un 3,8% més que durant el mateix període de l'any anterior. No obstant això, les vendes van caure un 10,6%, fins als 6.398 milions, a causa de l'impacte de la Covid-19. El benefici brut d'explotació (EBITDA) va baixar un 4,3%, fins als 329 milions d'euros.

ANÀLISI TÈCNICA DEL VALOR

"ACS està desplegant un moviment lateral amb suport a la zona dels 24-24,50 euros, abans resistència. O el que és el mateix, els màxims de juny i octubre de l'any passat estan funcionat ara com a suport", afirma JM. Rodríguez, analista de Bolsamanía.

"Tenim un doble suport (que no doble vall) en aquest nivell de preus i, mentre no ho perfori, entenem que es donen les condicions per atacar la resistència dels 29 euros (màxims anuals) i per sobre posar rumb a la resistència dels 35,70 euros, els màxims històrics", afegeix aquest expert.

"Dit això, crida l'atenció com de bé que està aguantant el valor l'envit del mercat durant els últims dies. Tot just sembla veure afectat per la pressió venedora a nivell global, cosa que sens dubte és un senyal de fortalesa que cal tenir en compte", conclou Rodríguez.

Noticias relacionadas

contador