ep archivo   el presidente de acs florentino perez ante la ultima junta de accionistas
ACS - Archivo

ACS pateix a la borsa després de rebre una retallada de recomanació de Bank of America (BofA), que ara aconsella infraponderar el valor. Les accions de la constructora han caigut un 2,25% durant la sessió d'aquest dilluns.

ACS

  • 37,82€
  • 0,32%

Els analistes del banc nord-americà destaquen que "el refinançament es converteix en un vent en contra" per al sector de les infraestructures europees, i per això prefereixen els noms amb "poder de fixació de preus", que són els "més atractius".

En aquest sentit, trien com els seus valors favorits Ferrovial i Fraport, companyia de transport alemanya que opera entre altres concessions l'aeroport de Frankfurt, per als quals aconsella comprar els títols de les dues entitats.

Per anàlisi tècnica, des de mitjans del mes d'octubre la companyia presidida per Florentino Pérez ha experimentat un comportament tècnic excel·lent. L'entitat s'ha revalorat un 25%, "cosa que l'ha portat a frenar-se al voltant de la resistència dels 28 euros", assenyala César Nuez, analista tècnic de Bolsamanía.

"Després d'una lleu correcció que ens mostra la fortalesa actual de les compres, sembla que podríem veure, de manera immediata, el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar portant la cotització fins al nivell dels 30 euros. No apreciarem ni la més mínim senyal de debilitat mentre que es mantingui cotitzant per sobre dels 25,84 euros, mínims del mes de desembre passat”, afegeix Nuez.

Al seu darrer informe sobre infraestructures europees, els experts de BofA també han reiterat el consell d'infraponderar sobre les espanyoles Enagás i Redeia, especialitzades en la gestió d'infraestructures energètiques.

Noticias relacionadas

contador