ep archivo   junta general de accionistas de acs de 2022
ACS - Archivo

El Consell d'Administració d'ACS ha aprovat el repartiment d'un dividend flexible amb què la companyia retribuirà als seus accionistes, que podran triar entre el pagament en metàl·lic de 0,48 euros per títol el proper 7 de febrer o rebre una nova acció de la companyia per cada 58 actuals, segons ha notificat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

ACS

  • 37,82€
  • 0,32%

Els accionistes que vulguin rebre la seva remuneració en efectiu podran vendre els seus drets d'assignació gratuïta a ACS a un preu brut fix de 0,48 euros. "Només podran transmetre's a ACS en virtut del Compromís de Compra els drets d'assignació gratuïta rebuts pels accionistes que hagin adquirit accions fins al dia 19 de gener de 2023 (dia de publicació de l'anunci de la Segona Execució al Butlletí Oficial del Registre Mercantil) i les operacions dels quals s'hagin liquidat fins al dia 23 de gener de 2023 a la Societat de Gestió dels Sistemes de Registre, Compensació i Liquidació de Valors, (Iberclear), ambdós inclosos, ACS no comprarà els drets que hagin estat adquirits al mercat secundari, que queden al marge del Compromís de Compra", ha informat lʻentitat.

Per tant, aquests accionistes tindran dret a rebre una acció nova per cada 58 accions antigues que hagin adquirit fins a la data indicada (és a dir, el 19 de gener de 2023).

El nombre màxim d'accions a emetre en aquesta segona execució del dividend flexible queda fixat en 4.899.389. Això no obstant, el nombre final de títols que s'emetin podrà ser inferior, depenent del nombre de drets d'assignació gratuïta que al final del període de negociació no siguin de la titularitat d'ACS.

Per tant, l'import nominal màxim de la segona execució és de 2.449.694,50 euros. Així mateix, l'entitat ha destacat que per assegurar que el nombre de drets d'assignació gratuïta necessaris per rebre una acció nova i el nombre màxim d'accions a emetre fossin nombres enters, Funding Statement, societat del grup ACS, ha renunciat a 32 drets d'assignació gratuïta, corresponents a 32 accions de la titularitat.

Noticias relacionadas

contador