ep archivo   sede de acciona
ACCIONA - Archivo

Un consorci liderat per Acciona (amb WSP, Metro Trains Melbourne i Level Crossing Removal Project) s'ha adjudicat el contracte per a les obres del City Loop Upgrade de Melbourne (estat de Victòria) o sistema de transport ferroviari de la ciutat australiana al districte central de negocis.

  • 109,20€
  • 4,10%

El contracte, valorat en 319 milions de dòlars australians (uns 212 milions d'euros), suposarà actualitzar els sistemes de detecció i extracció de fum i els aspersors de les estacions de Flagstaff, Melbourne Central i Parliament. Està previst que les obres, que començaran ben aviat, estaran acabades a finals del 2023.

El City Loop, la construcció del qual data de la dècada dels 70, consta de quatre túnels, amb un total de 12 quilòmetres. És un tram crític de la xarxa ferroviària de Melbourne i requereix un manteniment constant per garantir-ne l'alt nivell.

Tot i que el City Loop és actualment segur i opera d'acord amb el sistema de gestió de seguretat ferroviària, aquestes obres suposaran una modernització vital per a la xarxa.

Noticias relacionadas

contador