ep archivo   una edar operada por acciona en sevilla
ACCIONA - Archivo

L'Ajuntament de Lalín (Pontevedra) ha elegit Acciona Energia, a través de la seva activitat de Serveis Energètics, per gestionar l'enllumenat exterior del municipi durant els propers 12 anys per un import total de 13,1 milions d'euros.

  • 18,94€
  • -2,32%

La UTE (Unió Temporal d'Empreses) formada per ACCIONA ESCO i Enllumenats Viaris, SA (Aluvisa) s'ocuparà de la gestió i el subministrament energètic de l'enllumenat públic de Lalín, compost per gairebé 8.500 lluminàries i a prop de 400 quadres de comandament.

El consorci assumirà el subministrament d'energia elèctrica 100% renovable per a l'enllumenat públic, la gestió de les instal·lacions per optimitzar l'eficiència, els seus operació i manteniment, així com el subministrament de tecnologia LED per renovar i millorar la xarxa de punts d'il·luminació.

Amb aquestes mesures, l'Ajuntament de Lalín podrà estalviar més de el 70% de l'actual consum elèctric de l'enllumenat, superior als 4,8GWh l'any, xifra que suposarà un important estalvi de costos per al municipi i a un consum energètic més net, en evitar l'emissió a l'atmosfera 1.816 tones de CO2.

Noticias relacionadas

contador