acciona energia molino portada
Alberto Sánchez

Acción Energía ha tancat l'adquisició de Cargacoches, companyia dedicada a la instal·lació i gestió de punts de recàrrega de vehicles elèctrics a Espanya.

  • 18,70€
  • -1,27%

L'empresa Cargacoches compta amb gairebé 50 punts de càrrega ràpida i més de 400 punts de càrrega gestionats de tercers i 10.000 usuaris registrats, aglutinant així una de les xarxes de recàrrega més extenses d'Espanya.

El sentit estratègic de la transacció passa per l'alta complementarietat entre el negoci actual de Cargacoches, centrat en una xarxa pública interurbana de recàrrega ràpida i super ràpida, i l'accés al mercat de recàrrega elèctrica per a empreses i clients institucionals d'Acciona Energía.

El pla de creixement per al nou negoci de venda d'energia neta per a vehicles elèctrics preveu ampliar la cobertura de punts de càrrega al territori nacional sota el model de xarxa 100% renovable i lliure d'emissions. L'objectiu de l'empresa energètica és assolir el 2030 una xarxa d'accés públic gestionada de 25.000 punts de recàrrega, a partir del desplegament de la xarxa i la gestió per a tercers. A més, pretén impulsar el desplegament de la xarxa de recàrrega de vehicles elèctrics amb la integració d'aquesta solució en la seva oferta a clients empresarials i institucionals, als quals ja ajuda als seus programes de descarbonització amb subministrament d'energia 100% renovable, autoconsum, serveis energètics, hidrogen verd o microxarxes.

Noticias relacionadas

contador