ep junta general ordinaria de accionistas de acciona de 2022
A. Pérez Meca - Europa Press

Acciona ha subscrit un augment de capital del fabricant alemany de turbines eòliques Nordex per un 10% del capital social, amb exclusió del dret de subscripció preferent de la resta dels accionistes.

  • 110,90€
  • 1,56%

Com a conseqüència de l'augment de capital esmentat, la participació d'Acciona a Nordex passa del 33,6% al 39,6%. El preu de subscripció ha estat de 8,7 euros per acció.

Nordex es va enfonsar a la setmana passada a la borsa després de decebre amb els seus resultats trimestrals. La companyia va generar unes vendes de 933 milions d'euros fins al març (enfront dels 1.251 milions d'euros del mateix període de fa un any). L'evolució de les vendes es deu a un canvi planificat en la producció de pales diferents i a una menor producció d'instal·lacions relacionada amb el clima, va explicar l'empresa en un comunicat.

A finals de maig, Nordex va anunciar una reducció de les seves previsions per al 2022, cosa que també el va portar a desplomar-se a la borsa. L'empresa ara preveu que les vendes anuals consolidades se situïn a la forquilla d'entre 5.200 i 5.700 milions d'euros enfront de l'estimació anterior d'entre 5.400 i 6.000 milions d'euros.

Noticias relacionadas

contador