ep abengoa construira dos subestacionesuna lineatransmisionchile
EUROPA PRESS - Archivo
0,02€
  • 0,00€
  • 0,00%

Abengoa ha dut a terme amb èxit la sincronització de la turbina de la planta termosolar de torre Luneng Haixi que s'està construint a la Xina i en la qual Abengoa ha participat com a proveïdor de tecnologia.

  • 0,01€
  • 0,00%

La sincronització de la turbina implica el correcte funcionament de tota la infraestructura mecànica i elèctrica per generar electricitat (a baixa potència) i dona lloc al procés d'operació de la planta.

Abengoa s'ha encarregat, per la companyia d'enginyeria i construcció SEPCOIII, del subministrament de la tecnologia i el desenvolupament de l'enginyeria d'aquesta planta de torre de 50 MW, situada a la província de Qinghai, així com del suport tècnic durant la construcció del camp solar.

En concret, els treballs van començar a inicis de 2018 i, des de llavors, l'equip de projecte s'ha encarregat del desenvolupament de l'enginyeria del camp solar i del suport tècnic i inspeccions d'equips estratègics de l'execució i de la posada en marxa, la qual continua en procés.

El projecte forma part del programa de energies renovables llançat pel govern xinès amb l'objectiu d'assolir una base instal·lada termosolar de com a mínim 27 GW el 2030. El desenvolupador Luneng Group és una subsidiària propietat total de la State Grid Corporation of China, que s'enfoca en els sectors de béns vagants i d'energia des de 2002.

Noticias relacionadas

contador