• El grup assenyala que el preu del cru i els tipus de canvi seguiran afectant els seus resultats
empresa abb
ABB

El grup d'enginyeria i automatització ABB ha registrat un benefici net de 572 milions de dòlars (463 milions d'euros) durant el primer trimestre del 2018, xifra que suposa un retrocés del 21% respecte al mateix període de l'any anterior, segons ha informat la multinacional aquest dijous.

Les comandes d'ABB entre gener i març van sumar 9.772 milions de dòlars (7.902 milions d'euros), xifra que representa un increment anual del 16,3%, mentre que la facturació va créixer un 9,8%, fins als 8.627 milions de dòlars (6.978 milions d'euros).

El grup assenyala que el preu del cru i els tipus de canvi seguiran afectant els seus resultats

"Hem començat 2018 amb augments de les comandes en totes les divisions, millorant la facturació i els resultats operatius", ha declarat el conseller delegat d'ABB, Ulrich Spiesshofer.

Pel que fa a l'evolució a curt termini del negoci, ABB ha destacat la tendència positiva dels signes macroeconòmics observats a Europa i als EUA, mentre s'espera que la Xina mantingui el seu creixement, a més, ha assenyalat que l'evolució dels preus del petroli i del tipus de canvi seguiran afectant els resultats de la companyia.

Els analistes d'Alphavalue destaquen "l'increment de la cartera de comandes" observat a la companyia suïssa i aconsellen 'comprar' accions del grup, al qual atorguen un preu objectiu de 27,3 euros per títol cotitzat.

Noticias relacionadas

contador