• GE Industrial Solutions té la seu a Atlanta, Geòrgia, i compta amb prop de 13.500 treballadors a tot el món
abb mexico

ABB adquirirà GE Industrial Solutions, el negoci global de GE de solucions per a electrificació, per un import de 2.600 milions de dòlars (2.182.000 d'euros), segons ha informat aquest dilluns la multinacional.

ABB ha destacat que la transacció contribuirà operativament als resultats en un any aproximadament, alhora que ha confiat en obtenir sinergies en costos per un valor aproximat de 200 milions de dòlars (167 milions d'euros) durant el cinquè any, fet que serà clau per aconseguir que GE Industrial Solutions arribi a un rendiment en acord al sector.

Com a part de la transacció i de l'aportació de valor global del projecte, ABB i GE han acordat establir una relació estable a llarg termini de subministrament dels productes de GE Industrial Solutions així com dels productes d'ABB que GE adquireix actualment.

GE Industrial Solutions té la seu a Atlanta, Geòrgia, i compta amb prop de 13.500 treballadors a tot el món. El 2016, GE Industrial Solutions va aconseguir una facturació a prop de 2.700 milions de dòlars (2.265 milions d'euros), amb un marge sobre EBITDA operatiu a prop del 8%, i un marge sobre EBIT operatiu a prop del 6%.

Noticias relacionadas

contador