ep torre de telecomunicaciones de cellnex
CELLNEX - Archivo

Cellnex estudia comprar la participació d'unes torres a CK Hutchison valorada en 10.000 milions. L'acord implicaria un cop de timó de la cotitzada de l'Ibex que, no obstant això, no aconsegueix sorprendre ni impressionar el Deutsche Bank.

  • 31,39€
  • 0,74%

L'entitat alemanya reitera a Cellnex la seva recomanació de 'mantenir' i un preu objectiu de 56 euros que, amb el títol cotitzant a 55,26 euros, anticipa molt poc recorregut alcista.

El full de ruta de Cellnex passa, de fet, per dur a terme una ampliació de capital de fins a 3.000 milions d'euros per sufragar futures compres, segons les últimes informacions. L'agència nord-americana matisa que les negociacions entre l'espanyola i la xinesa es troben encara en una primera etapa i que encara no hi ha una oferta formal sobre la taula.

Malgrat les caigudes que ha registrat aquest dimarts, Cellnex acumula una pujada del 50% enguany. El consens d'analistes continua recomanant 'comprar' els seus títols en veure'l com el principal jugador de les torres del Vell Continent.

Si ens fixem en el seu aspecte tècnic, l'analista de Bolsamanía J.M. Rodríguez assenyala que es tracta d'un títol "avorridament alcista". És un valor en pujada lliure absoluta, i "ja sabem que no hi ha senyal de fortalesa més clara que aquesta al mercat", puntualitza.

Noticias relacionadas

contador