• El major creixement (+13,1%) es produeix a la seva unitat d'electrònica i energia
ep 3m desarrollasistema avifauna para evitarelectrocucionaves
3M

La companyia manufacturera nord-americana 3M (Minnesota Mining and Manufacturing Company) ha presentat aquest dimarts els seus resultats corresponent al tercer trimestre de 2017. La companyia ha aconseguit un benefici net de 1.430 milions de dòlars, un 7,5% més que durant el mateix període de 2016 quan va aconseguir 1.330 milions de dòlars de benefici. Un 5% per sobre de les estimacions del consens de FactSet.

3M

  • 92,16$
  • 0,36%

Les seves accions pugen més d'un 3% a les operacions prèvies a l'obertura del mercat després de conèixer aquests resultats. Les vendes de la companyia propietària de marques com Post-it o Scotch és de 8.200 milions de dòlars, un augment interanual del 6%.

3M augmenta els seus ingressos a les seves cinc divisions comercials. El major creixement, 13,1%, es produeix a la unitat d'electrònica i energia anteriorment temperamental de 3M. Durant el tercer trimestre de l'any, la divisió d'electrònica/energia experimenta un creixement a la demanda de solucions de materials electrònics i materials i sistemes de visualització.

A més, les vendes relacionades amb l'energia van augmentar un 2% malgrat una disminució en els ingressos de telecomunicacions. Els altres tres negocis de 3M també van tenir un bon comportament durant el trimestre, amb un augment a les vendes: 7,7% en cura de la salut, 6,2% la seva divisió industrial, 2,2 per cent en Consum, i 1,9% en seguretat i gràfics.

Noticias relacionadas

contador