trump-confirme-droits-de-douane-et-tenue-d-une-reunion-avec-pekin

Donald Trump ha lloat en Twitter la decisió del Banc Central Europeu (BCE) de retallar la facilitat de dipòsit fins al -0,5%. El president nord-americà també ha aprofitat aquesta ocasió per tornar a atacar la Reserva Federal (Fed) i ha insistit en la seva immobilitat davant la desacceleració econòmica.

"La Fed s'asseu, i s'asseu i s'asseu. Us paguen per demanar diners prestats, mentre nosaltres paguem interessos!", ha apuntat. La batalla entre Trump i el banc central nord-americà ve de lluny. El penúltim capítol va arribar ahir, també a través de Twitter, on els va qualificar d'"imbècils". Fins i tot fa uns mesos va arribar a insinuar que Mario Draghi, actual president del BCE, era la figura perfecta per encapçalar la Fed.

Respecte a la decisió del BCE, considera que ha decidit retallar la facilitat de dipòsit perquè intenta depreciar l'euro enfront del dòlar. "I tenen èxit", ha remarcat. Per la seva banda, Draghi li ha contestat en roda de premsa, i ha explicat que el seu objectiu "no és alterar el tipus de canvi".

Noticias relacionadas

contador