matteo salvini

El viceprimer ministre italià, Matteo Salvini, ha afirmat aquest dimarts que el seu govern no canviarà el pla per elevar la despesa en dèficit l'any que ve perquè espera frenar la desocupació del país al mateix temps que estimula l'economia.

"Seguim endavant de forma tranquil·la i responsable. No hi ha pla B, estem convençuts que les mesures pressupostàries planificades crearan llocs de treball i riquesa", ha afirmat Salvini en un comunicat.

El viceprimer ministre italià assegura que "no hi ha pla B" i "estem tranquils"

Salvini es va reunir aquest dilluns amb la ultradretana francesa, Marine Le Pen, durant una trobada que va tenir lloc a Roma.

L'italià va assegurar després de l'acte que "estem en contra dels enemics d'Europa, Juncker i Moscovici, tancats al búnquer de Brussel·les", i va afegir que "la política d'austeritat dels últims anys ha augmentat el deute italià i ha empobrit Itàlia".

L'italià ha destacat, a més, que el veritable enemic del Vell Continent és Juncker i la burocràcia de Brussel·les que empeny les restriccions pressupostàries, en una clara referència a Pierre Moscovici, actual cap de política econòmica de la UE (Unió Europea).

Noticias relacionadas

contador