ep italia
EUROPA PRESS

A més curt termini no descartem algun rebot de curt termini de certa intensitat. No oblideu que per continuar caient necessitem fortes rebots contra tendència.

L'últim fuetada baixista a les borses del Vell Continent es deu, gairebé en exclusiva, a la crisi que està vivint la tercera economia de la zona euro. Per tant, és fàcil concloure que fins que aquest no construeixi figura de volta o algun senyal d'esgotament no podem apostar per un rebot sostingut a les borses europees.

Dit això, aquest dilluns l'índex italià (FTSE MIB) perforava amb buit baixista a l'obertura l'important suport dels 20.240 punts, ara resistència. A més, el que tenim davant és un 'cap i espatlles' de manual. Una altra cosa és que aquest tipus de formacions funcionen molt millor quan es donen després d'una forta pujada i no després de fortes caigudes, com és el cas. Però la figura, falli o no en el futur, hi és. De fet, fins que l'índex no tanqui el buit baixista d'aquest dilluns (20.346) no tindrem el més mínim senyal de fortalesa en l'índex transalpí. I mentrestant, la possibilitat de continuar degotant-se a la baixa hi és.

Gràfic diari de l'índex FTSE MIB

Noticias relacionadas

contador