ep popular
Popular

Banc Popular ha decidit vendre la participació del 48,98% que té en Targobank a Banque Federative du Credit Mutuel per un import de 65 milions d'euros, segons ha informat aquest dijous l'entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El banc presidit per Emilio Saracho ha assegurat que aquest preu no suposa un impacte rellevant ni en els seus resultats ni en els seus nivells de capital. En tot cas, segons ha assenyalat l'entitat, tots dos efectes tindran reflex als comptes del primer semestre del 2017.

La transacció està subjecta al tancament de les seves condicions definitives, així com a les autoritzacions reguladores habituals i s'espera que culmini abans de final del present exercici.

L'operació es comunica l'endemà de la reunió del consell d'administració del banc i de conèixer que les entitats potencialment interessades a adquirir el Popular disposaran fins a final de juny per fer una oferta de caràcter vinculant pel banc.

Per tant, la data temptativa del 10 de juny atorgada pels bancs d'inversió que assessoren el procés s'estén finalment fins a final de mes.

Les accions del Popular lideraven les caigudes de l'IBEX 35 a les 9:28 hores, amb un descens del 6,8%, fins a intercanviar-se a un preu de 0,567 euros.

Noticias relacionadas

contador