ep ministrociencia pedro duque enentrevistaeuropa press
Europa Press

El ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque, ha defensat que "la producció científica a Espanya no s'ha aturat malgrat la precarietat de mitjans dels últims anys", de manera que "un impost a la innovació seria un contrasentit".

Així s'ha expressat Duque en una entrevista al diari Cinco Días, en què ha coincidit amb les màximes responsables de quatre grans tecnològiques espanyoles: Telefónica, Siemens, Microsoft Espanya i HP Espanya.

El ministre ha defensat que "la producció científica a Espanya no s'ha aturat malgrat la precarietat"

El ministre ha assegurat al llarg de l'esdeveniment que prenia nota de totes les peticions realitzades per cadascuna d'aquestes quatre companyies.

Amb tot, ha afirmat que "no podem estar canviant les mesures tot el temps" i que "sigui el que sigui el que fem, que sigui consensuat perquè romangui". La conclusió de Duque és que "cal fer que la innovació sigui sostenible en el temps".

A la recerca d'aquest objectiu, el ministre promet eliminar les barreres "que depenguin de mi" per afavorir que tots els centres d'innovació triïn Espanya com a destí de les seves institucions.

Noticias relacionadas

contador