• Les inversions en R+D de 2,3 milions han permès avançar en els programes de la societat
  • L'efectiu i les inversions financeres a curt termini s'han incrementat en 8,4 milions

La companyia biofarmacèutica Oryzon Genomics ha guanyat 2,8 milions d'euros menys entre gener i juny d'aquest any. El resultat net ha estat d'acord amb l'especificitat del model de negoci de la biotecnologia, segons ha informat la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) mitjançant un comunicat.

Els ingressos fins al juny pugen a 2,5 milions d'euros, 1,8 milions dels quals corresponen a treballs realitzats per al mateix immobilitzat, 0,5 milions d'euros a vendes, i 0,2 milions a subvencions.

Llegiu també: En directo | Resultados empresariales del segundo trimestre 2016 en España y EEUU

D'altra banda, les inversions en R+D de 2,3 milions d'euros del primer semestre del 2016 han permès avançar en els programes de la societat. En aquest sentit, 1,8 milions d'euros corresponen a desenvolupament i mig milió d'euros a recerca que s'han portat directament a despeses del període.

L'EFECTIU I LES INVERSIONS AUGMENTEN

A tancament de juny, l'efectiu i les inversions financeres a curt termini han pujat a 30 milions d'euros, de manera que l'increment ha estat de 8,4 milions d'euros, en comparació del mateix període de l'any precedent. Aquesta dada consolida la posició financera de la companyia i garanteix el desenvolupament de les activitats de R+D al llarg del present exercici econòmic, tal com informa l'espanyola.

El resultat negatiu d'explotació ha estat de menys 2,3 milions d'euros entre gener i juny, davant el resultat positiu de 0,6 milions d'euros corresponent al mateix període de l'any anterior, la qual cosa es manté en línia amb la fase en què es troba el model de negoci de la societat.

Llegiu més:

Oryzon es dispara a borsa el dia de la seva estrena al parquet

contador